Kампања на „Пежо актив драјв“ – три нови модели на автомобили

989

Започна новата кампања на „Пежо актив драјв“ која ја сочинуваат 3 модели на автомобили Пежо 208, 308 и СУВ 2008.

Кампањата е под мотот „Активирај го лавот во себе и одбери модел од тековната акција од 3 модели“.

Сите три модели се со „Актив“ ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација.

„Пежо 208“ уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои на екстериерот и најсовремена иновативна технологија, потполно се издвојува од останатите во сегментот.

„Пежо 308“ креиран по најновите стандарди каде ентериерот на возилото, „Пежо и-кокпит“, е одлика на гамата. „Пежо и-кокпит“ се фокусира на возењето кое ве става во целосна контрола, овозможувајќи поголемо држење на патот.

Во компактниот СУВ сегмент, „Пежо 2008“ се издвојува од толпата со неговиот примамлив самодоверлив дизајн, неговата вистинска моќност и карактер кој го прави робустен и софистициран.

Закажете тест возење на www.peugeot.com.mk.