Ќерката на Анџелина Џоли го смени името во Џон

411

Ќерката на Анџелина Џоли од бракот со Бред Пит, Шајло, како што објавија странските медиуми, го сменила името во Џон.
Во февруари годинава и нејзините документи се на името Џон, а според некои тврдења, подготвена е и на операција за промена на полот, иако за тоа сѐ уште нема потврда од семејството.
Своевремено Анџелина изјавила дека Шајло сакала да носи кратка коса и машка облека и мислела дека е како браќата. Инаку таа во целост ја поддржува одлуката на својата ќерка, иако сѐ уште е далеку од полнолетство.