Од средата во 17.30 часот, на ТВ Телма почна да се емитува втората сезона на контактната емисија „Црвена линија“, со водителите Тина Таутовиќ и Теодор Стојанов-Тео.
Секој ден ќе ви објавуваме тема на денот, а ваше е да бидете максимално активни на нашите социјални мрежи (Фејсбук, Инстаграм, Твитер), со ваши објави за темата на денот. Најлајкуваните, најсподелуваните слики околу темата ќе бидат објавени во емисијата и ќе добијат награди. Она што ви ветуваме е интересни гости, разговори, награди, и многу забава – напишаа творците на емисијата на социјалните мрежи.
Тема на првата емисија беше како се додворувате или „стартувате“, жаргон на новата генерација.