фотографии: Емил Јовановиќ

Популарниот пејач Жељко бебек синоќа одржа одличен концерт во Античкиот театар во Охрид. Публиката имаше можност да ужива во старите хитови на „Бијело дугме“, но и хитови од неговиот последен албум „Оно нешто наше“.
Безбедносните мерки и протоколите беа целосно запазени.