Триесет и две годишната Мелани Хамрик, балерина и девојка на Мик Џегер, кој има седумдесет и две години, ја покажа својата сила и флексибилност додека се наоѓа во изолација.

Во видеото објавено денес може да се види Мелани како балансира на бозу-топка во домот во кој живее со партнерот Мик Јагер и нивниот син.

Мелани балансираше на едната нога додека демонстрираше пласии и арабески на превртена бозу-топка.

Мелани започнала да се дружи со Мик во 2014 година и е мајка на Деверо, осмо дете на Џегер.

Мик Џегер има осум деца со пет жени.