Гласајте за најубавото знаме во светот!

577

Странскиот сајт Ranker направи анкета со најдобрите знамиња во светот, може и вие да гласате за вашиот фаворит.

Знамињата на сите светски народи се симболи на гордост. Тие нè претставуваат, тие го претставуваат нашиот народ. Во моментов нашето македонско знаме е на 17-та позиција. Луѓето се бореле и загинале за секое знаме на оваа листа. Ова се најдобрите знамиња на светот