Анџелина Џоли не сака да ја глуми Селин Дион во филмскиот мјузикл за животот на музичката ѕвезда, пишуваат американските медиуми.

Според нив, на Анџелина ѝ била понудена улогата затоа што, исто како и Селин, е анорексична. Џоли ја одбила понудата велејќи дека во моментот е многу зафатена.

Според извор близок до Селин, таа ja сметала Анџелина за пријателка и е многу разочарана што ја одбила улогата.