Ансамблот Билјана традиционално настапи на Сараиште

444
фото Емил Јовановиќ

Ансамблот Билјана синоќа го одржа шестиот традиционален концерт на Сараиште, во Охдид.

Годинава концертот беше во чест на прарано починатиот Андреј Лавроски.

Како гости на концертот настапија Мартина Костова од ансамблот „Танец“ и Ристо Самарџиев.

фото Емил Јовановиќ