Четкар ќе гостува во најпопуларното аргетинско шоу Дискорама

164

Популарното аргентинско радио шоу Дискорама овој петок дел од емисијата ќе посвети на музиката на Владимир Четкар.

Дискорама се емитува секој петок во 22 часот на фрекфенцијата на Радио Култура од Буенос Аирес (http://www.fmradiocultura.com.ar/ ).

Во предходните две изданија на Дискорама гости беа популарниот Британски Асид Џез состав Инкогнито како и Ники Сиано, легендарниот њујоршки диџеј и резидент во дискотеката Студио 54.