Нашиот познат уметник и хуманист Живко Поповски – Цветин специјално за „Нова Македонија“ подготви своја слика, по повод Европското првенство во фудбал и настапот на македонската репрезентација.

Цветин вчера ги посети работните простории на „Нова Македонија“ и ни го покажа своето дело кое го споделуваме со нашите читатели.