Презентација на предавачи од Оксфорд Конекции

118

Во рамките на постојаната соработка со „Конекција Оксфорд”, на 25 април на Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕФТА, со почеток во 13.00 часот, ќе одржи настан на кој ќе настапат следните предавачи:

1.Марк Брикман – „Театарска режија и продукција“.

2.Лорен Делапења – „За естетичкото и убавото во однос со уметноста“.

3.Мари Овсепајн – „Односот помеѓу науката, уметноста и религијата“.