Прва изложба дома на Перица Георгиев-Пепси по 27 години

Во рамките на манифестацијата „Демир Хисар град на културата, 2018“, в недела, во 19 часот, ќе биде отворена самостојна изложба на уметникот Перица Георгиев-Пепси. Изложбата ќе биде поставена во фоајето на Домот на културата во Демир Хисар, а публиката ќе има можност да ја погледне до 1 октомври. – На изложбата ќе бидат прикажани 20 … Продолжи со читање Прва изложба дома на Перица Георгиев-Пепси по 27 години