Отворени денови на „MM Publications“ на штандот на АРС СТУДИО на Саем на книга 2019

44

Во рамките на Саемот на книгата 2019, АРС СТУДИО, како застапник на реномираната издавачка куќа „MM Publications“, има чест да ги претстави и да ги понуди нивните иновативни и едукативни материјали за изучување на англискиот јазик кои веќе многу години се наоѓаат на повеќе од 110 пазари ширум светот.

„MM Publications“, како издавачка куќа чија специјалност е издавање креативни и квалитетни книги, учебници и други материјали поврзани со наставата по англиски јазик, нуди повеќе од 3.000 производи.

Нивните учебници и книги ги опфаќаат сите возрасни групи и сите нивоа на изучување на англискиот јазик и се направени во согласност со најновата методологија на предавање.

Како дел од програмата, АРС СТУДИО и „MM Publications“, им нудат одлична можност на сите заинтересирани да им се придружат на отворените денови на „MM Publications“ на штандот на АРС СТУДИО, 10-12 мај, 12:00-20:00 и самите да се уверат во квалитетот на учебниците и на дополнителните учебни материјали.