Зимско издание на фестивалот „Кога си во Крушево“

Од 8 до 10 февруари во Крушево ќе се одржи фестивалот „When in Krusevo“ („Кога си во Крушево“). Ова е зимско издание на фестивалот по огромниот интерес што предизвика летоска. Уникатниот фестивал на отворено „When in Krusevo“ во зимски услови ќе понуди адреналинска снежна авантура низ прекрасната крушевска природа во снежно руво. Фестивалот вклучува: чист … Продолжи со читање Зимско издание на фестивалот „Кога си во Крушево“