Ендемичните видови на флора и фауна прикажани на изложба на подводна фотографија во Охрид

161
Фото: Фејсбук

Триесет фотографии беа изложени во рамките на изложбата на подводна фотографија на плоштадот во Охрид, кај споменикот на Свети Климент Охридски, каде што посетителите имаа прилика да видат како изгледаат ендемичните видови на флора и фауна. Организатор на изложбата е нуракачкиот центар Амфора.