Ознака: wbgc

„Водовод и канализација“ – Скопје добитник на грант за реализација на...

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, по потпишување на Меморандумот за соработка со „Водовод“ - Будимпешта, во февруари оваа година, пристапи кон реазлизација на...