Ознака: ВАРТЕНБЕРГ

Не треба секој да стане филозоф, ама е важно луѓето да...

, ПРЕДАВАЧ НА „ФИЛОЗОФСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ“ Во рамките на едукативната програма на 12. „Филозофски филмски фестивал“, во сегментот „Фил(м)озофија со деца“, на 26 и 27...