Ознака: украинско прашање

Петровска: Се залагаме за дипломатско решавање на украинското прашање

Позициите на нашата држава по однос на проблемот што го имаат Руската Федерација и Република Украина е дека целосно го поддржуваме територијалниот интегритет и...