Ознака: трудова

Повеќе од 160 милиони деца жртви на трудова експлоатација

Загрижувачки извештаи на меѓународните организации за состојбата со децата Повеќе од 160 милиони деца низ светот учествуваат во детскиот труд, се вели во извештајот на...