17.8 C
Skopje
28.9.2021 - 4:28

Ознака: Teхнолошки трендови

Teхнолошки трендови во наредната деценија

Вештачката интелигенција, Интернет на нештата и електричните возила повеќе не се само визии за иднината. Гледајќи кон наредната деценија, овие технолошки иновации се очекува...