Ознака: Saudia Airlines

Станете дел од големото семејство на Саудија ерлајнс

Една од најголемите авиокомпании во светот регрутира кандидати од Македонија Водечката авиокомпанија од Блискиот Исток, и една од топ 5 најголеми авиокомании во светот, Saudia...