Ознака: „Proud“

Поддршка за Тамара од евровизиските обожаватели

Откако беше пуштена во етерот во петокот во централниот дневник на МРТ песната „Proud“ на Тамара Тодевска, со која ќе нѐ претставува во мај...

Тамара ќе оди на „Евровизија 2019“ со осмислен концепт

Да се биде различен значи да се биде горд на себеси. На 16 мај ќе му кажеме на светот дека „се гордеам со себе“...