Ознака: постојките

Се обележуваат такси-постојките низ градот

Екипите на јавното претпријатие „Улици и патишта“ деновиве ги обележуваа такси-постојките на градските улици и булевари. Со цел зголемување на безбедноста на сите учесници во...