Ознака: „Парни ваљак“

Моќниот глас на Аки Рахимовски уште долго ќе одекнува во нашата...

Целиот регион се простува од лидерот на „Парни ваљак“ По веста за ненадејната смрт на познатиот скопјанец Аки Рахимовски (67), кој повеќе од 40 години...