Ознака: нов тим

Спасовски: Не треба да бидам дел од новиот тим, Ковачевски треба...

Министерот Оливер Спасовски смета дека не треба да биде дел од тимот на новиот претседател на СДСМ Димитар Ковачевски, и дека се потребни нови...