Ознака: „Њујорк тајмс“

Најдобрите романи во последните 125 години

Според читателите на „Њујорк тајмс“ Познатиот американски дневен весник „Њујорк тајмс“ неодамна одбележа 125 години откако во овој весник почнаа да се појавуваат рецензии за...

„Њујорк тајмс“ го купи спортскиот медиум „Атлетик“ за 550 милиони долари

Американскиот дневен весник „Њујорк тајмс“ на својата веб-страница објави дека го презема еден од најголемите светски спортски медиуми „Атлетик“. Зделката, треба да биде реализирана...