Ознака: не задолжителна

Словенечките епидемиолози против задолжителна вакцинација против ковид-19

Словенечките епидемиолози не и препорачуваат на Владата да воведе задолжителна вакцинација против ковид-19. Експертите кои дејствуваат во рамките на словенечкиот Национален институт за јавно здравје...