Ознака: Меѓународниот монетарен фонд

ММФ: Висока транспарентност во работењето и доверба на јавноста во Народната...

Народната банка применува напредни практики во однос на транспарентноста и ужива висока доверба од јавноста, благодарение на водењето на конзистентни политики кои овозможуваат макроекономска...