Ознака: МАНЧЕСТЕР Ј

Во фудбалот никогаш не се знае ништо, сѐ може да се...

Мојот фокус моментно е само на Ајакс. Но во фудбалот никогаш не се знае ништо. Манчестер јунајтед е голем клуб со одлични навивачи. Но...