Ознака: м-р Андријана Паскоска

Законот за детска заштита и психологијата – тема на нова книга...

Застапеност на психолошкото во законот за детска заштита на земјава е тема на книгата на м-р Андријана Паскоска и проф. д-р Мирослав Пендароски, промовирана...