12.8 C
Skopje
26.10.2021 - 14:45

Ознака: Mитови

Mитови или факти за кучињата

Кучињата ја знаат вашата рутина: Ако имате мошне нормална рутина, вашето куче може да одреди кога ќе се вратите дома врз основа на количеството...