3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 5:31

Ознака: Mакедонски компании

Mакедонските компании сметаат дека има корупција во јавните набавки

Конкуренцијата во јавните набавки во второто полугодие од 2018 година е влошена во однос на првото полугодие. Гледано на годишно ниво, во дури 32...