7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 2:55

Ознака: Mакедонска интелигенција

Mакедонската интелигенција носи најголема одговорност за положбата во која денеска се...

Изјава на Мисирков од 1925 година Пишува: Блаже Миневски „Јас сум Македонец, со македонска свест, и како таков имам свое македонско гледиште врз минатото, сегашноста и...