Ознака: лексика

Анализа на македонската лексика на Елена Јованова-Грујовска

Во издание на „Бата прес“ е објавено делото „Македонистички, социолингвистички и културолошки проучувања“ од Елена Јованова-Грујовска. Објавувањето на истражувањата е поддржано од Министерството за...