Ознака: еднаш годишно

За шефот на „Фајзер“, вакцинирање еднаш годишно против корона е подобро...

Алберт Бурла, извршен директор на „Фајзер“, во саботата рече дека годишната вакцинација против корона вирусот би била подобра од почестите дози за засилување. Вакцината против...