Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25409)

Образованието мора да биде приоритет во општеството

Јасмин Шериф Пандемијата на ковид-19 беше погубна за светот. Таа однесе повеќе од 4,7 милиони животи, предизвика пад на глобалниот БДП за 4,6 отсто во...