10.5 C
Skopje
23.5.2019 - 5:24

Ознака: „Da Capo“

„Елено моме, Елено“ во изведба на „Da Capo“ во Музејот на...

Пред многубројна публика вечерва во Музејот на град Скопје, се одржа концертот на мандолинскиот квартет „Da Capo“ од Сплит, Хрватска. Мандолинскиот квартет „Da Capo“ од...