Ознака: Цветинова награда за мир

Олга Мурџева-Шкариќ добитничка на „Цветиновата награда за мир“

На македонскиот психолог и универзитетски професор Олга Мурџева-Шкариќ денеска ѝ беше доделена „Цветинова награда за мир”. Олга Кирилова Мурџева-Шкариќ дипломирала на Филозофскиот факултет во...