Ознака: Cineuropa

Дорфулија од „Медена земја“ една од десетте најатрактивни европски локации за...

Дорфулија од „Медена земја“ се најде меѓу десетте најатрактивни европски локации за филм. Изборот за најдобра локација се уште трае и може да се...