Ознака: Централниот совет на Македонскиот полициски синдикат

Спасовски: Работевме на подобрување на положбата на полициските службеници

Меѓу првите зацртани цели што ги дефиниравме уште на почетокот на мандатот на актуелното раководство на МВР беше целосната, безрезервна поддршка на синдикалното делување,...