Ознака: АПЕК

Пет членки на АПЕК протестираа против учеството на Русија на министерска...

Претставниците на САД, Канада, Нов Зеланд, Јапонија и Австралија денеска го напуштија состанокот на министрите за трговија на земјите од азиско-пацифичкиот регион во Бангкок,...