Ознака: Алтанај

„Сестри“ на Дума и „Самоуништување“ на Алтанај во Кинотека

На самиот почеток на февруарската филмска програма во Кинотеката (1 февруари, вторник) ќе бидат прикажани два македонски играни филма, „Сестри“ на Дина Дума и...