Ознака: 61-то издание

Затворено 61-то издание на фестивалот „Охридско лето“

Со интонирање на фестивалската химна и огномет, како и со театарската претстава „На отворено море“ од Бранислав Нушиќ, во режија на Егон Савин, а...