19.8 C
Skopje
20.6.2021 - 0:31

Ознака: 60 полицајци

Во изолација 60 полицајци што биле на служба во Гевгелија

Околу шеесетина полицајци што ја чуваат јужната граница на Македонија поради постојаната опасност од нов мигрантски бран од денес се во изолација. Министерот за...