12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 6:50

Ознака: 50 отсто патници

Превозниците смеат да возат 50 отсто патници од вкупниот број седишта

На владина седница е донесена Уредба со законска сила за дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за превоз во патниот...