Ознака: 50 милиони денари

Одобрена финансиска поддршка од 50 милиони денари за радијата и телевизиите

Владата, во рамките на 48. седница, денеска донесе одлука за одобрување средства од буџетот во износ од 50.000.000 денари на Агенцијата за аудио и...