20.5 C
Skopje
1.10.2020 - 18:48

Ознака: „50 години македонска дипломатија“

Конференција „50 години дипломатија“

Во организација на Министерството за надворешни работи и Дипломатскиот клуб – Скопје, денеска ќе се одржи конференцијата „50 години македонска дипломатија“. На конференцијата воведно обраќање...