Ознака: 5 ноември

Концерт на „Танец“ и Влатко Стефановски на 5 ноември во НОБ

Во рамките на манифестацијата „Есенски музички свечености 2021“, на 5 ноември, во НОБ, ќе се одржи концертниот спектакл насловен „Танец и Влатко“, со почеток...