Ознака: 45 тело

Пронајдено 45-то тело во изгорениот македонски автобус во Бугарија

При дополнителен преглед на македонскиот туристички автобус кој изгоре на автопат во Бугарија било пронајдено уште едно тело. Со тоа бројот на жртви се...