Ознака: 45 години

Емисија што разубаве многу детства: 45 години од „Коцка, коцка, коцкица“

Првата епизода од омилената детска емисија на југословенската генерација „Коцка, коцка, коцкица“, почна да се емитува на денешен ден, 28 ноември, 1974 година. https://www.youtube.com/watch?v=lgGy3tJbIB0 Бранко и...